Openkorenweken elke donderdagavond.
Het Astens Mannenkoor doet mee aan de openkorenweken in de periode van 14 mei tot en met 12 juni! Onze deuren staan open voor nieuwe zangers op de donderdagavonden 19 mei, 2 juni en 9 juni 2022, aanvang om 20.00 uur in Zaal Jan van Hoek Eten & Drinken.
Iedere man is welkom, ongeacht leeftijd en stemsoort. Voor deze open repetitie is zangervaring niet vereist.
Wij streven ernaar om in 2022 een groep met koorscholing op te zetten.

Tijdens onze open repetitie maak jij kennis met het Astens Mannenkoor. Heb je veel vragen, kom dan voor 20.00 uur dan hebben we tijd om je welkom te heten. Je mag vanaf de eerste avond zingen als jij dit wil.

De actie is opgezet door onze koorbond KBZON. Een leuk (technisch) detail is dat je op een kaart kunt zien welke koren in Nederland meedoen.

Graag tot ziens op de eerste vrije zangavond dat jij erbij bent.

Het Astens Mannenkoor
Het Astens Mannenkoor is na de coronaperiode op zoek naar nieuwe zangers.
We kennen geen drempel, dus wij denken dat elke man graag bij ons wil zingen.
We zingen vierstemmig en we helpen je met een ervaren buddy op weg.
Gezien de leeftijdsopbouw van het koor zoeken we naar de actieve 55-plusser.
Elke stemsoort is elke donderdagavond van harte welkom, met nog meer enthousiasme verwelkomen we nieuwe bassen.

Voel je niet geremd, kijk op onze site, kom luisteren op de donderdagavond. De kans is groot dat je direct wordt uitgenodigd een nootje (lied) mee te zingen.
Altijd zal iemand je te woord staan, dat kan zo maar een bestuurslid zijn, maar de kans is veel groter dat het een van de zangers is. Schroom niet, we zien jou graag komen.

Informatie vind je op onze site www.astensmannenkoor.nl . Heb je vragen die je via de mail wilt stellen: prensp@astensmannenkoor.nl, of bel een keer met Gerard Janssen (06-55840915).