Op 4 maart 2018 vond de openbare jubileumreceptie plaats van het Astens Mannenkoor in het clubhuis van het Astens Mannenkoor Café-Zaal Jan van Hoek. Iedereen heeft de gelegenheid gekregen het Astens Mannenkoor te feliciteren met het gouden jubileum.
Vele goede bekenden van het Astens Mannenkoor hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt. De vertegenwoordiger van de KNZB en burgemeester mr. H.G. Vos spraken de aanwezigen toe. Het was een drukke en sfeervolle middag.
Het Astens Mannenkoor sloot de receptie zingend af en presenteerde de nieuwe kleding voor informele uitvoeringen.

Voorafgaand aan de receptie is het Astens Mannenkoor geïnterviewd door Radio Siris. Heb je het interview niet gehoord klik op deze link en luister. Op 1 maart 2018 verscheen in de digitale app van het Eindhovens Dagblad het volgende artikel , op 2 maart is het artikel in het Eindhovens Dagblad geplaatst  en het Peelbelang plaatste in de editie van 1 maart op pagina 6 een kort artikel. Wilt u de uitnodiging nog eens bekijken kijk dan hier.

Tijdens de receptie maakte Siris en een van de leden o.a. de volgende foto’s.