Op donderdag 17 juni 2021 zong het Astens Mannenkoor voor het eerst weer in een repetitie na een lange coronaonderbreking.
Het koor staat nu onder leiding van de tijdelijk dirigent Oksana Bos – Baljva. Na het inzingen werden in het eerste uur een aantal nummers doorgezongen. De coronamaatregelen verplichten het koor om buiten te zingen, het was geweldig weer. De zangers stonden op 1,5 meter van elkaar en in een zig-zag opstelling.
De tuin van het museum Klok & Peel leent zich uitstekend voor deze avond. Het was een genot om met zo velen weer een keer te kunnen zingen. Cor van de Ven maakte namens Siris een aantal foto’s, enkele daarvan zijn hier opgenomen.

Het Astens Mannenkoor repeteert tot en met 15 juli in de tuin van het Museum Klok & Peel.