Op zaterdagavond 6 november 2021 vond het 40e Goudenparenconcert plaats.
Het 40e Goudenparenconcert kon in 2020 niet doorgaan. Na ruim een jaar uitstel vond het concert plaats in zaal Jan van Hoek Eten & Drinken. De vaste stek voor dit concert gemeenschapshuis De Klepel is veranderd in een bouwlocatie.
Op deze avond waren 18 gouden paren en 3 diamanten paren de eregasten van het Astens Mannenkoor. 5 Paren moesten op het laatste moment afzeggen voor dit concert.
De feestelingen zijn toegezongen door Hans van Gorp en het Astens Mannenkoor.
De paren zijn toegesproken door de presentator van de avond Karel van Eenbergen en burgemeester A.A.H.C.M. (Anke) Van Extel – Van Katwijk. Samen met de aanwezigen keken de paren terug op het jaar 1969, het jaar waarin de meeste paren getrouwd zijn.

Voor Siris werden Gerard Janssen en Karel van Eenbergen geïnterviewd, Siris maakte het volgende filmpje (volgt).

Henk Krijnen maakte o.a. de volgende foto’s.