Op 25 november 2018 organiseerde het Astens Mannenkoor in de huiszaal Café Zaal Jan van Hoek het 13e Herfstbockconcert.

In het gouden jubileumjaar Chant d’Or trad het Astens Mannenkoor alleen en samen op met Imca Marina. Het Astens Mannenkoor bracht een mooi programma waarin diverse nieuwe nummers waren opgenomen.  Imca Marina trad alleen op met vele bekende nummers. In het tweede deel van haar optreden zong ze samen met het Astens Mannenkoor en het publiek. Het publiek heeft van een geweldige middag genoten.
Deze middag heeft het Astens Mannenkoor Jan van Hoek en José en Peter van Hoek hartelijk bedankt dat we al 50 jaar in hun zaal mogen repeteren en optreden.

De vaste fotograaf van het koor Piet van Rijt maakte onder andere de volgende foto’s: